cpc_constr_civ_1

Folosindu-ne de utilaje, unelte si echipamente moderne si atestate de institutiile statului, Complet Perfect Construct se pune in slujba dvs. pentru indeplinirea visului mult dorit : casa/imobilul/investitia mult asteptata .
Astfel, sub atenta supraveghere a unui personal calificat si recunoscut de Inspectia de Stat in Constructii, echipa noastra va duce la bun sfarsit structura de rezistenta a imobilului dvs. intr-un timp optim si cu un raport de calitate/pret foarte avantajos.
Stim ca finisajele constituie o parte delicata in timpul executiei, asa ca am ales sa angajam pe cei mai buni oameni in domeniu. Complet Perfect Construct va asigura calitatea si se ridica la nivelul exigentelor dvs. in ceea ce priveste orice tip de lucrare de finisaje: termosisteme ( ex. Placari polistiren), sape, tencuieli, zugraveli, placari gips-carton, placari gresie/faianta/marmura/granit/piatra / parchet, astfel incat dorinta dvs. se transforma in realitate!
Complet Perfect Construct ofera o gama larga de servicii in ceea ce priveste constructia unui imobil, sau lucrari aferente acestuia :


Constructii ” la rosu ”.

Constructii ”la cheie ” .

Structuri de rezistenta ( cadre , zidarii portante , structuri metalice ).

Fundatii speciale.

Sapaturi mecanizate.

Lucrari de drumuri.